84b389ff7c2402759adbec49da8d2140_1_largeBASIC ХИГИЕНСКИ ТРЕТМАН

Основна нега за чистење и ревитализација на кожата, користејќи природни препарати – пилинзи, масажни маски, хидро-хранливи серуми и креми кои резултираат здрав, чист и свеж изглед на кожата. се препорачува два пати месечо.

 

 

2756kozmeticki_tretmani_lica

ДЛАБИНСКО – ХИГИЕНСКИ ТРЕТМАН

Длабинско чистење на порите и одстранување на мртвите клетки од кожата, користејки препаративни средства за активирање на ткивната структура и враќање на чистиот и младешки изглед на лицето. се препорачува еднаш месечно.

 

 

 

ACNE ТЕРАПИЈА ЗА НЕГА НА МЛАДА КОЖА И КОЖА СО АКНИ

Нечистата млада кожа која има потреба од чистење и регенерација, активно се чисти на безболен начин, користејќи ја специјализираната acne линија од афродита програмата. во текот на лекувањето на акните се ублажуваат лузните и рељефните неправилности и на кожата и се обезбедува регенерирање на нови и здрави клетки. се препорачува еднаш месечно.

 

 

990-din-za-kompletan-higijenski-tretman-lica-ciscenje-lica-od-mitisera-i-akni-piling-toniranje-parenje-serum-masaza-maska-gratis-sredjivanje-obrva-i-nausnica-90-minuta-4999

ЕНЕРГЕТСКИ ТРЕТМАН ЗА ЛИЦЕ СО R- МАСКА (РИЗНИЦА НА ЕНЕРГИЈА)

Третман кој претставува стимуланс за уморна, атрофирана кожа, длабински чисти масна и нечиста кожа и ја враќа еластичноста и затегнатоста. природен енергизатор со антибиотско дејство, дава веднаш видлив чист