stomak3

Повеќето жени фантазираат за рамен и тониран стомак после бременоста. Сепак, за да се достигне посакуваниот ефект прилично е тешко и многу од нив се откажуваат многу брзо. Кога мислиме на рамен стомак, веднаш паметот не носи на вежбите за затегање, но долг е патот до финалниот исход од истите.

Како до рамен стомак?

Всушност, за да се дојде до мускулите, потребно е прво да го отстраните масните наслаги кои се создаваат низ текот на годините. Најпрво, треба да се започне со тренинзи од типот на: трчање, пливање или возење велосипед, бидејќи така се забрзува пулсот. Малку подоцна се вклучуваат вежбите за стомачни мускули.

Промените во исхраната

Бел леб, колачи, грицки, слатки, особено во вечерните часови, секако, не е најдобар избор доколку сакате да ги отстраните масните наслаги од стомакот. Храна која ќе ви помогне и ќе ја намали надуеност на стомакот како јогурт, кисело јаболко, ленено семе, треба почесто да се  консумира. Се разбира, појадокот е задолжителен – наутро најдобро е да се јадат житарки од цели зрна, бидејќи тие се подобри во варењето на храната и намалување на подуеноста на стомакот. И најважно од се, е не прескокнувајте оброци и не се прејадувате.

stomak2

Дополнителни ефикасни третмани

Доколку веќе сте ги направиле горенаведените промени во вашиот живот, тогаш можете да започнете со стомачни вежби и дополнителни ефикасни третмани кои ќе ви помогнат побрзо и поефикасно да стигнете до целта. Во Приве, со докажано ефикасен метод за намалување на мастите, успешно го решаваме проблемот на отстранивање на телесните масти, и затегнување на кожата. Самата апаратура е толку ефикасна, но кога ќе ја комбинирате со сите овие совети, можете да добиете  уште подобри резултати.

Што се третираат?

Деловите околу стомакот, горниот и долниот дел, се пределите каде третманот треба да делува, за да се ослободите од непотребните масни наслаги. Со помош на нашата апаратура се зголемува производството на колаген и кожата почнува да го затега желудникот. Веднаш после првиот третман се остранува 2.5 cm во обем од половината во просек.

stomak1