Со радиофреквенцијата се подобрува функцијата на клетките, се подобрува циркулацијата, се зголемува колагенот во ткивата и се активира метаболизмот да ги елиминира токсините. Радиофреквенцијата се употребува за тело, но и за лице, како програма за подмладување која постигнува природно стимулирање на колаген и еластин, еластичност на ткивото и намалување на должината и длабочината на брчките.

radio frekfencija finalna-square2