Оxygen третманот е технолошки најнапреден систем за дермоинфузија на кожата со 98% кислород. Третман за оксигенизација и регенерација на кожата на лицето и телото. Кислородот е сновен елемент за здравје нa кожата. Доколку имате: дехидрирана, уморна кожа , подочници, неизедначен тен, пигментации, намален праг на чуствителност, слаб тонус, се подлабоки и изразени црти и брчки, Вие сте вистинскиот кандидат за овој третман со кислород.

MBE_oxy-spray (1)