race (2)

Повеќето жени не ги вежбаат рацете, се додека не видат дека треба да се превземе нешто. Тогаш доаѓа до израз мускулот кој веќе го има изгубено својот тонус, па кожата станува незатегната и не изгледа убаво, особено кога сакаме да облечеме  елегантен фустан каде што рацете треба да се истакнати.

Имате проблем со изгледот на рацете?

Како да се реши проблемот?

Вежбите за раце, особено оние за трицепсот, ќе ви помогнат да ги затегнете мускулите и тоа претставува првиот чекор при решавање на проблемот со опуштените мускули. Останатите проблеми во пределот на рацете, не се решаваат така лесно. Само вежбање не е доволно. За да добиете добро тонирани раце, потребно е да направите и дополнителни третмани кои ќе ви помогнат вашите раце да изгледаат најдобро.

race (1)

Во Приве, со користење на најсовремена апаратура, вашите раце може да ги доведете во посакуваната тонирана форма и да ги отстраните недостатоците. Со наша помош, ќе ги елиминираме масните наслаги на рацете, обемот, и се тоа на безболен начин. Влијанието на овој посебен апликатор го стимулира производството на колаген и со тоа го зголемува тонот на кожата и ја затегнува што е од особена важност за овој дел од телото.

Кога ќе го видите првите резултати?

Резултатите се видливи веднаш по првиот третман!