Aнтицелулитни и третмани за обликување на тело

Bodywrapping – cinemonn ili cecropia, Lipo detox, Peel off дренажна маска, маска од алги и морска кал.

Wellness терапија за тело

Чокоминт маска со anti-age ефект, milk & honney терапија, винска peel off терапија, ароматерапија – термоароматерапија за тело, третман клеопатра-ритуал за подмладување, класична relax масажа, anmo масажа со акупресура.

Апаративно третирање на лице и тело

Исклучиво со медицинско-терапевски апарати, препорачани и употребувани единствено во дерматолошки центри