Хигиенска нега на лице

Basic хигиенски третман, длабинско – хигиенски третман, acne терапија за нега на млада кожа и кожа со акни, енергетски третман за лице со r-маска (ризница на енергија).

Аnti-aging нега на лице

Превентивна anti age нега, ревитализација на кожата со колаген, hyaluron – мини лифтинг без игла, mini lifting на природен начин.

Луксузна нега на лице

Луксузна нега Gold 24кa злато – лице, врат, деколте, Royal gold 24ka & kavijar, Wine & champagne терапија за лице, Оxy терапија со интензивен anti age ефект

Wellness нега на лице

Chocomint третман за нега на лице, Milk & honey хранлив третман, Termo modelage маска.