Револуционерно откритие во борба против локализираните наталожени мaснотии Методот на „крио-ладење“ веќе три години е хит низ целиот свет. Криолиполизата е најсовремена и високо ефективна метода за трајно отстранување на депонирани масни наслаги. Почнаа да ја развиваат Dr.Dieter Manstein и Rox Anderson на Харвард а клинички ја испита „Zeltiq“, компанија која е лидер во примена на новите технологии. Криолиполизата е неинвазивен и безбеден метод без несакани ефекти. Постапката е безболна и сосем безбедена. Третманот е еден од најефикасните методи за елиминирање на масти дури до 25% за само еден третман.

cryolipolisa-900px