Каде можете да не најдете

Телефони за контакт:

Тел.:02/3115-400
Моб.: 071-366-556

бул. „Илинден“ 107, лок. 1, Скопје, Македонија
Пон-Пет 9:00–20:00
Сабота  10:00-16:00
Недела  затворено

Контакт форма

Име и презиме (задолжително)

Телефон за контакт

Датум и време

Вашата порака