Дијамантската микро-дермоабразија е најновиот начин за отстранување на борите и лузните од вашето лице. Станува збор за нова револуционерна метода која на безболен начин ги отстранува сите неправилности на вашата кожа кои настанале како резултат на акни, проширени пори, пигментациски дамки, брчки и нееластичност на кожата. Само по еден третман кожата изгледа позатегнато и помладо.

Microdermabrasion_Dermabrasion_770_345_90_s_c1