Низ голем број тестирања и студии, се покажа дека Зерона процедурата е ефективна неинвазивна терапија за трансформација на вашето тело. Просечно, при третмани со овој ласер се губат околу 10 сантиметри на половината, колковите и на бутовите.

Погледнете низ оваа анимација како изгледа тоа.