Користење на висока радио фреквенција и вакуум технологија во комбинација. Директниот пристап значително е зголемен во подлабоките масни клетки, така што се случува ефективна циркулацијата на крвта. Оваа зголемена циркулацијата на крвта во дермисот има за цел да ги заостри или да ги забави ефектите на стареење на кожата. Потпомогната од зголемувањето на метаболичката активност, вашата кожа ќе има подобрена еластичност. Потоа, преку потните жлезди и лимфниот систем се острануваат вишокот на масти и токсините од телото. Ова има за цел дополнително да ги распушти масните клетки, зајакне клетките на митохондриите и да ја подобри крвта.

vakuumska-endoterapija