Тонираното тело на Бритни Спирс го сврте вниманието во последно време. Во посета на шопинг мол, 32 годишната мајка на две деца ја откри ненамерно нејзината тајна позади убава фигура.

Таа во својата рака држеше брошура од Зерона ласерот, ласерски уред кој се користи за отстранување на мастите од телото.

Како и да е Бритни изгледа подобро од било кога, а користењето на Зерона ласерот ги покажал резултатите од неговото користење. Тоа е прилично безопасно за користење и е една од најголемите тајни на холивудските ѕвезди за губење на тежината.

article-2704970-1FF3FF9500000578-437_634x920

Таа не се срами: не се грижи кој ќе ја види како се информира за Zerona ласерот. Тој е неинвазивен ласерски третман кој се користи за да ги наруши масните клетки и во суштина ги топи  мастите околу стомакот, бутовите и други проблематични области на телото.

article-2704970-1FF4008400000578-435_634x926