aparati-01-zenona-laserZERONA ЛАСЕР

Зерона е првата неинвазивна процедура за трансформација на телото, со цел ефективно отстранување на вишокот масти без негативни последици, како во случајот на хируршките методи. Зерона ласерот го намалува масното ткиво и го поместува на интерстицијално место.

 

CRYODERM PRESTIGE

Овој нов и иновативен уред е базиран на револуционерната CP технологија. Ги комбинира длабинското затоплување, дермоабразијата, радиската ендодермна терапија (RDT) и крио терапијата

 

PRESSO ЛИМФНА ДРЕНАЖА

Лимфна дренажа е незаменлива терапевтска постапка за стимулирање на циркулација на лимфите, подобрување на венската циркулација и детоксикација на организмот. Таа исто така придонесува за подобра исхрана и регенерација на ткивата, отстранување на вишокот на течноста и зајакнување на имунолошкиот систем.

 

OXY BEAUTY THERAPY

При овој третман активниот молекуларен кислород се внесува во епидермисот и се обез- бедува моќен Anti-age ефект, релаксирање и регенерација на кожата.