BODYWRAPPING – CINEMONN ILI CECROPIA

Проверена и ефикасна метода за топење и дренирање на масните наслаги и целулитот. го намалува обемот до 2см по само еден третман. има изразено липолитичко и дренажно дејство, ги исфрла вишокот на вода и токсини од телото.

 

Opt-For-Massage-Therapy

LIPO DETOX

Иновација во исфрлување на целулитот и намалување во обем до 2-3см, докажано со клинички студии. по само еден третман кожата изгледа мазна, компактна и оптегната.

 

download

PEEL OFF ДРЕНАЖНА МАСКА

Подобна за сите типови на кожа, посебно за токсифицирана и уморна кожа. ги активира процесите на исфрлување на вода од телото, релаксира и ја подобрува крвната и лимфна циркулација. воедно делува на разградување на маснотиите како и на исфрлување на токсините од телото. на тој начин телото се релаксира, а кожата добива младешки изглед.

 

ProfessionalBodyWraps5

МАСКА ОД АЛГИ И МОРСКА КАЛ

Ефикасна реминерализација, за ослободување на телото, разградување на масните келии, зацврстување на кожата. успесно делува во намалување на целулитот бидејки телото има потреба од минерали, витамини, протеини, влага. ја подобрува еластичноста, цврстината и ја штити кожата од предвремено стареење.